mars

 

Här sitter jag och blir äldre. Väntar på att J ska svänga förbi i sin röda skönhet, men tills dess vete tusan vad jag skall göra. Kan i och för sig städa köket (nej), städa rummet (nej) eller plugga ännu mer (big nono). Alltså återstår bara att tipsa er idag om killen jag blev tipsad om igår (ja, jag är säääkert sist i världen med att se den, men låt mig få låtsas lite!)

http://www.youtube.com/watch?v=t9-CS2v8wcc 
Lyssna på hela låten. Först tyckte jag bara att han såg skitläskig ut (för det gör han, bannemig!) men så fattade jag - och så länge man inte kollar på videon när man lyssnar så låter det faktiskt ganska lika. Om inte så är det i alla fall något läskigt fel på hans stämband...


mars

Senaste nytt från den hemlige kocken:
"Det finns x antal E-nummer, tillsatser som är godkända av EU och därmed också av Sverige. Ingen kan hålla dem alla i huvudet. Så om man bara tänker lära sig ett enda utantill är mitt förslag: E 621.
Inte i första hand för de misstankar som finns om att detta ämne kan vara hälsovådligt utan därför att förekomsten av E 621 i innehållsförteckningen säger något intressant om produkten. För det är just produkter det handlar om, denna tillsats är en av de processerade livsmedlens allra viktigaste komponenter.
Det dolda och ofrivilliga budskapet till den medvetna konsumenten är förljande: den mat du nu står i begrepp att köpa innehåller så utarmade råvaror och har behandlats på ett sådant sätt i den industriella processen att det naturliga smakerna blivit så svaga att en särskild substans måste tillsättas för att maten ska bli ätlig.
Heter egentligen mononatriumglutamat, men förkortas vanligen "Aromer" Det finns 36 olika renodlade smakförstärkare, E 620 - E 635, och i innehållsförteckningen går samtliga under namnet aromer".



http://pundo3000.com/htms/1.htm

En intressant sida, dock på tyska. Länken tar er direkt till bilderna som saknar bildtext, och därmed gör det möjligt för alla att förstå. Bilderna tänker ni? Jo, ett tyskt företag har tagit en hejdundrans massa kort. På vad undrar ni? Jo, på en massa färdiglagad mat. Första bilden är på förpackningen, den andra på hur maten i förpackningen skall se ut och den tredje visar hur maten faktiskt ser ut, efter anvisad tillagning. Ät innan ni kollar vettja.

mars

skitskitskit


mars

Tights, hög toffs och höga strumpor - nu blir det yoga!


mars

Jag önskar du finns kvar, när solen stiger
När natten blivit dag, vill du ha mej då?

För jag vill öppna mej för dej, när solen stiger
När månen blivit hel, vill du lyssna då?

För ännu doftar kärlek och hoppet blir till tro
Ännu blåser vindar som stillar sig till ro

Jag vill alltid ge dej tid att ta emot min längtan
Och jag hoppas du tar vid när min tro är svag

Fast jag vet att det är svårt, när solen stiger
När allt är naket klart, kan du se mej då?

För ännu doftar kärlek, och hoppet blir till tro
Ännu blåser vindar, som stillar sig till ro


(den är så himlahimlahimla fin - jag blir nästan lite känslosam här, bäst att ta fram projektarbetet)

mars

Tusan va nöjd jag är med mig själv nu! Nej, jag är inte i bikiniform eller särskilt snygg för tillfället, inte heller extra smart, MEN jag är klar med inlämningsarbetet till i morgon! Tjohotjohotjoho! (det är nästan bättre än alla tre ovanstående). I övrigt har det varit en dag med upp- och nedgångar, men med den här megahumörhöjaren är allt groll glömt.

I övrigt då? Jaaa, en massa plugg såklart, men nu är jag less på det. Ordet förekommer oroväckande många gånger i min blogg den senaste tiden, så nu ska jag slita mindre på det (och er) ett tag.
Jaja... Jag inleder morgonen med ett yogapass (jag önskar jag kunde säga det var en vana jag har, eller i alla fall en blivande men det är helt och hållet MLH:s förtjänst). Tar jag mig därifrån med lederna på rätt ställen väntar en lång engelskalektion, därefter studier hemmavid (att sluta använda ordet är lättare än att faktiskt sluta plugga - det leder så lätt till tråkigheter) ((Fasen förresten, jag har redan använt det en gång. Jag är beroende, utan att ens fått en lite kick för det). Efter det är det åter träning, lite skuttigare och antagligen (?) mycket jobbigare ; Friskis. Väl hemkommen och nyduschad kommer celebert besök och då ni - tro mig när jag säger att jag kommer ha fullt upp!

mars

Godmorgon. Jag klarade mig undan gårdagen med livet i behåll, nu väntar nästa utmaning; Hammarö. Önska mig lycka till.

Mars

Bläh. Medan alla andra är ute och har kul (läs: blir fulla), räddar världen (läs: earth hour) eller följer historieutveckligen (läs: ser på fotboll) sitter jag här och möglar. Bokstavligt. Jag skriver nämligen ett låååååångt arbete på engelska om Pride and Prejudice - en tvåhundra år gammal bok (därmed också möglig). Uppgiften är att jämföra den med filmen Pride and Prejudice ("vi hade inte råd att anställa någon med bättre fantasi") som kom 2005. Japp. Där har ni det, svart på vitt: min lördagkväll är inte vad den borde. Inte heller tar den slut nu när jag äntligen är 80% klar (jag har en del att tillägga som jag behöver filmen till = i morgon) kan jag andas ut och bli mer normalt tonårsaktig. Nejhej då! Nu väntar nämligen psykologi, äckligaste abnorma provet på torsdag. Sedan ska jag skriva mitt PM till mitt tal (nationellt prov) i svenskan och när det är gjort och om jag fortfarande kan formulera gramatiskt korrekta meningar så ska jag jobba med projektarbetet. Nu tycker ni säkert att jag är en mupp som inte börjat tidigare, men tro mig när jag säger att jag aldrig haft mer framförhållning än nu! (Bilogiprovet i sjuan gills inte, då hade jag mittbena och manchesterbyxor)

Önska mig lycka till.
Själv önskar jag att Keira Knightley aldrig blivit född.

mars


mars

Klockan är halv nio och jag mår psykiskt dåligt. Inte bara för att det snöar, och inte bara för att jag missar en frukost hos farmor - nä, mest faktiskt för att jag ska jobba projektarbete. Jag tror en mil naken i snöstorm varje dag, hade varit trevligare än dom här hundra jävla timmarna.

Upd:
Nu har jag jobbat PA i två och en halv timme, supernöjd. Nästan klar med en av dom jobbigaste (superjobbig verkligen) frågorna (notera nästan: jag har en bok kvar att läsa/jämföra/analysera). Men skam den som ger sig - nu hoppar vi i sjön!

Bowlingen igår gick finfint, vi får se hur det slutar. Fast jag har nog dålig vinnarskalle, jag är redan nöjd. Extra nöjd faktiskt, med tanke på att den var olja på 42 fot, en väldigt odramatisk profil. Rätt tråkig, och ganska krävande. I alla fall kändes det så, igår..

NU ÄR DET HELG!


 
Mina våfflor någon dag sedan - tummen upp!


Mars

Would you dance, if I asked you to dance?


mars

Det är verkligen en sanningens dag idag, på gott och ont...
Fick tillbaka två prov (ont)
Jobbade läääänge på jobbet (gott) dock med att skura golvet för hand, på alla fyra (ont)
Lagade mat (gott) tyvärr blev det pannkakor (ont)
Fick onda ögat för telefonräkningen (ont) men för en anledning som är värd allt i världen (gott)
Läste ytterligare i boken "Den hemlige kocken" (jävligtförbannatäckligt ont!)

Varför? Jo, under kapitlet "Svårfångade aromer" står följande:

"Ett av de mest spektakulära inslagen i Schlossers uppmärksammade avklädning av snabbmatsindustrin är när han avslöjar hur en konstgjord jordgubbssmak, som den i en milkshake hos Burger King, är konstruerad. Man behöver bara ta de rätta mängderna av amylacetat, amylbutyrat, amylvalerat, anetol, anisylformiat, bensylacetat, bensylisobutyrat, smörsyra, cinnamyl isobutyrat, cinnamylvalerat, konjaksessensolja, diacetyl, dipropylketon, etylacetat, etylamylketon, etylbutyrat, etylcinnamat, etylheptanoat, etylheptylat, etyllaktat, etylmetylfenylglycidat, etylnitrat, etylproprionat, etylvalerat, heliotropin, hydrowfenyl-2-butanon (10-procentig lösning i alkohol) alfa-ionon, isobutylantranilat, isobutylbutyrat, citronessensolja, maltol, 4-metylacetofenon, metylantranilat, metylbensoat, metylcinnamat, metylheptinkarbonat, metylnaftylketon, metylsalicylat, mintessensolja, neroliessensolja, nerolin, nerylisobutyrat, violrotssmör, fenetylalkohol, rosenvattenrometer, gamma-undekalakton, vanillin och lösningsmedel."

Tills dess att någon visar mig exakt var dessa ämnen finns naturligt (eller för den delen hur man stavar dom rätt från början) ska jag inte dricka en endaste ynka puttig milkshake. Tro mig när jag säger att det gör fysiskt ont att skriva!

FÖRSTÅR NI NU ATT JAG HATAR ONSDAGAR?!


mars

Jag har blivit spotify:ad

mars

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?

Sex (mammanyckel, pappanyckel, jobbnyckel, hänglåsnyckel 1, hänglåsnyckel 2, cykelnyckel)
Vilken svordom använder du mest?
Antagligen fan. (fast MUPP är respekt)

Äger du en iPod?

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
06:00 + den tid jag behöver gå upp (daah..?)

Hur många resväskor äger du?
Pttjakldjf.. Är det okej att svara vet ej? NI förstår, det var länge sedan jag räknade mina resväskor. . .

Använder du flip-flops även när det är kallt ute?
Haha, nej?

Var köper du dina matvaror ifrån?
Konsum

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Beror på

Vilken var den senaste filmen du såg?
The Day the Earth stood still

Har några av dina vänner barn?

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En ny dator till farmor (ni tror det är för att jag är snäll, men mest är det för att slippa alla diskussioner den där himla klumpen från 40-talet ger upphov till...)

Har någon någonsin kallat dig lat?
Antagligen

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Haha. Det skulle antagligen inte kunna gå fortare.

Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Ingen
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Men är du dum i huvudet eller? OBOY ffs!

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja

Vad åt du till middag?
Kyckling + couscous + bönor

Använder du huvtröjor?
Ja

Kan du vissla?
Ibland, om jag har tur.

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Ja

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Balder!

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Haha, yes box

Vilket riktnummer befinner du dig i?
054

Tittade du på tecknat när du var liten?
Gjorde inte alla det?

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Bergvik-stort

Hur många syskon har du?
En endaste plutt ; Snyggsyrran

Är du blyg inför det motsatta könet?
Borde jag?

Vilken film kan du alla replikerna till?
Ice Age och Där fick du (allt är Jonnas fel)

Äger du några band-t-shirts?
Nope

När flög du senast?
I november, till och från Thailand (även om det var på håret)

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
Sex stycken (det känns bättre nu när du vet det va...?)

Läser du för skojs skull?
Oh ja!

Pratar du några andra språk?
Engelska och tyska

Diskar du din egen disk?
I värsta fall

Har du gråtit offentligt?
Inte efter tio års ålder

Har du en stationär dator eller en laptop?
Både och

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Både och..? Jag försöker bli bättre på att få det första att bli det andra

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Nej. (kom igen - ingen orkar alltid engagera sig!)

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Yes

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Knappast

Kan du kasta macka?
Självklart - jag är superstark

Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej.

Vad har du med dig in på bion?
H + milkshake såklart

Vem var din favoritlärare?
Keith

Har du någonsin dejtat någon av en annan ras?
Som en hund eller katt då eller...?

Vad har du för väder?
Stjärnklart och alldeles-för-kallt-för-mars-temperatur.

Har du en blogg?
Är inte det ganska uppenbart...?

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Historia + UF

Gillar du att flyga i flygplan?
Plusminusnoll. (Fast oftast sitter jag still i planet)

När sov du senast på golvet?
Haha, hemma hos H (han skrattade åt mig)

Vilken är din favoritdrink?
Hrm.. Rosa panter kanske?

Gillar du din boendesituation?
Den duger

Vilken är din mammas hemstad?
Karlstad

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
6/7 kanske..

Äter du frukost dagligen?
Mm

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Ja antigen det eller inget alls (typisk Murphys lag)

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
...

Vilken är din favoritfrukt?
Äpple, eller kanske vindruvor

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Haha, nej

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
18 18 18 18 18 18 18 18 18 18 !!!

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Jajjemän (tack farmor)

(kul förresten att jag tog just det ordet som svar på denna fråga - jag menar; jäjjemän är inte direkt en korrekt stavning..)
Tror du på liv på andra planeter?
Tss..

Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Min svenskafröken (och hon slutar aldrig heller!)

Vad var det senaste du åt?
En apelsin

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Du, det undrar jag med faktiskt!

Gillar du senap?
Bläh.

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Det blir vad man gör det till

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Det vore kalaskul

Sover du på sida, mage eller rygg?
Alltihop, gånger femton

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej.

Tycker du om att krama folk?
Ja, H är perfekt att krama på

Skulle du säga att du är trendig?
Haha, knappast (såg ni inte frågan där jag svarade JA på att jag läser böcker?!)

Äger du en digitalkamera?
Jajjemän

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Senast idag försökte en få mig till en kändis, han kom bara inte på vilken (och det är ungefär så nära jag kommit att bli jämförd med någon snuskigt rik person)

Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Den där gröna

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Beror på vem och varför

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Pojken som överlevde/Allt för min syster/och säkert fler..

Vad är du allergisk mot?
Inget. Jo, bibliotikarier

Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
Så länge alla inblandade är med på det får de väl göra vad de vill..?

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Haha, nej (tro det eller ej, men jag mår inte ens dåligt av att måla påskägg!)

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
(Bak)Axel eller Eric
(fast personligen tycker jag att Flashlight Henka är jävligt ballt, muhahaha)


DU&JAG




mars

Vaknade klockan sju i morse, skuttade upp, fixade frukost, läste en stund och somnade igen. Gick upp vid nio, läste klart boken och spenderade resterande tid med att vara förbannad - så grymt jävla dåligt slut!! Det finns inget mer irriterande! (och ja, jag inser att jag ger er icke-bokläsare vatten på er kvarn, men jag lovar, detta är första och sista gången)

Fuck Stephen King.





mars

Nu är jag säker ; Friskis och Svettis är en jävla sekt

mars

Sådär ja! Jag lyckades visst bemästra tonåringen i mig och istället ta fram den ansvarsfulla, ruskigt knastertorra vuxna  (jag misstänker att syrran i bland har lite för mycket av den här egenskapen..) delen av mig själv. Det blev med andra ord ingen kladdkaka; jag pluggade istället projektarbete i tre timmar, varefter jag fixade kyckling och sallad till mig själv - hör och häpna!

Har precis suttit och skrivit in en himla massa måsten i min almenacka, men med många blickar på vecka 16 känns det lite lättare - PÅSKLOV för tusan! Ju! Synd dock att det är ruskigt med snuskigt plugg innan, bland annat NP svenska (skriftligt), NP svenska (muntligt), inlämning av projektarbete (Engelska C), psykologiprov och värst av allt ; inlämning av projektarbete..

Jag hör av mig när det är klart. Om två år.
Om jag överlever alltså.

   


mars

Usch va arg jag blir - nu beror inte den dåliga uppdateringen på herrbesök, utan på min jävla internetanslutning! (om man kan säga så, när problemet är att den inte existerar..?)

Vaknade precis, sovit två timmar - mycket behövligt. Så nu är tanken att jag ska sätta mig och plugga projektarbete, men så har jag inte min anteckingsbok här och det gör att det känns jävligt drygt (bah, jag har snart slösat alla mina svärord det här året på ett inlägg, inte bra). Så istället funderar jag på att baka kladdkaka, vilket inte känns helt avskyvärt..

Skolan gick bra (där fick ni, jag har inte alls skolkat!), vi skulle redovisa en uppgift vi har haft tre veckor på oss att göra, om våra matvanor, om vår livsstil, hälsa blabla.. Det var faktiskt riktigt kul, men jag misstänker att jag inte var den enda som inte förberett mig muntligt.. Däremot var vi två stycken (av elva) att lämna in den skriftliga rapporten...

Sen var det blodpudding + potatisbullar i skolan, så ni kan ju gissa om jag åt! Uschanemejen (sweet) va mätt jag blev, men hejsan va gott det var. As usual. Fick skjuts hem av en polare och, ja, se ovan...

Ikväll väntar träning, buhu, men i morgon är det tisdag - inte buhu!

mars

Hejhopp. Tidig morgon idag, men det är ju bara härligt. Sa precis hejdå till godingen och här sitter jag.. Match om tre timmar eller fyra, inget är riktigt säkert, hrm.. Har i alla fall haft underbara dagar, bland annat med utgång på Ankan och finfint väder!

Innan det här med studentfesten kändes det lite - njaaa, sådär... NI vet; typ som att gå in i matsalen med högklackat och kortkort, där teknikarna är mattanterna.. Nu i efterhand har jag fått det bekräftat; det var precis så. Teknikare - you suck!

Mars

Jag känner mig som ett tre veckor gammalt roadkill. Men snart kommer lite livselixir personifierat hit och gör min tillvaro hejdundrans mycket bättre, och sängen mycket mysigare. Lyllo mig.

DU&JAG

Jag vet inte vad jag ska säga, hur ska jag få dig att förstå?
Du gör mig lycklig, du är en underbar person.
Du är det bästa jag vet, det är med dig jag vill vara.

Glöm aldrig det.




Mars

Det gick inte över. Va i skolan, fick tillbaka prov, jobbade ännu mer projektarbete, gick till bibblan (döskalledöskalle), gick på MUSEUM (!!!), åkte hem, gjorde gröt och nu är jag på väg till träningen. Jag skäms.


Mars

Usch va flitig jag är idag. Hoppas det går över snart.
Vaknade klockan åtta - jag tog sovmorgon idag - av att solen sken mitt i nyllet, skuttade upp och åt frukost i ungefär en timme - lyxxxx! Sedan dess till nu (ca tre timmar) har jag pluggat - säg what?! En hel del samhällskunskap - prov i morgon, men allra mest projektarbete - redovisning i morgon igen. Men vet ni vad det värsta var? Jag tyckte det var kul!

Herregud. Nu behöver jag en kall dusch. Ellert tio.

 
 
Eller massa FIlippa Baerk

Mars

Nu är det definitivt:

"Majoriteten av Sundsta och Älvkullens gymnasieskola ville ha en middag med alkohol. Istället tänker vi kompensera de elever som berörs med 300 kronor, och anser nu detta ur världen. Tack för visat intresse."

Jaha. Ingen bal alltså. Tuff luck.

Jag skulle bara vilja hälsa, inte bara till mamma och pappa, utan även tacka alla ni, som mot bättre vetande, gjort detta möjligt. Tack alla teknikare, speciellt du A som lovat alla som röstar NEJ 20 kronor - tack, utan din hjälp hade det här aldrig varit möjligt. Inte heller hade detta varit genomförbart om majoriteten av de som röstat inte hade haft sina finnar, sitt feta hår och sina för korta byxor - det är nämligen tre bra anledningar till varför det krävs alkohol på balen. Och jag förstår er, verkligen. Jag förstår bara inte va fan ni tror ska hända av dom där två ölen ni får??

Mars

Jag befinner mig i kaos, lite av en identitetskris.
Jag vet inte längre vilka av esteterna och teknikarna jag hatar mest. Av olika (välförtjänta) anledningar gillar jag inte någon av dom, alls.
Höll i alla fall det där talet - damn va skönt att ha det gjort! Träffade fröken senare på dagen och fick massa beröm, så nu borde jag kunna skolka två lektioner med gott samvete - eller hur?

Det var dessutom omröstning idag, alkoholfri middag på balen eller inte. Enligt mina källor blev det ett nej (= ingen bal för Johanna) men det var tydligen ruskigt jämt. (Med ruskigt menade han nog att det nästan blev ett ja..)

Utsattes dessutom för en obehaglig sanning, inget värre dock än att jag kunde prata i kull vederbörande och gå segrande ur striden. (antagligen syrrans förtjänst - jag har aldrig fått så mycket praktisk övning i att snacka skit och få det att verka sanningsenligt som under mina år med henne. jag menar.. det har ju blivit en del "men jag har ju inte sett din favorittröja och att jag va ute samma dag som du behövde den och den försvann har inget med saken att göra och NEJ JAG ÄR INTE GRINIG")

Käkade med E förut, efter mycket om och men hamnade vi på Åhléns. Något som alltid tål att upprepas: KARLSTAD HAR LIKA STORT FIKAUTBUD SOM GOTLAND HAR PINGVINER. Umf.

Tränade sedan, fixade käk, tvättade, städade rummet (inkl. bytte sängkläder och städade garderoben) samt målade naglarna - lite hurtig är jag nog allt. Än är inte hoppet ute.


Mars

Sitter som bäst och filar på en ny header - tills jag inser att jag ju inte har något roligt att skapa den av. Med andra ord - ni får nöja er med den jag har, några dagar till. Ni får väl kisa.

Hittade däremot en bild från i julas (dock syns det inte hur synd det var om mig, för tusan så synd det var! ovs, lät det. i ungefär två månader. Eller ja.. Jag har ju egentligen inte gett mig - det är fortfarande synd om mig. Buhu..)

Nog med uppdateringar för idag. Hejdå.


Mars

Jag vet att jag lovade att bilden /som ni aldrig fick se/ från det förra inlägget skulle vara helt riskfri. Det lovar jag inte nu. Trots det MÅSTE jag bara dela med mig av världens skoijigaste mejl - eller kanske sorgligaste..?
Rubriken var "Varför vissa kvinnor väljer att vara singel" men jag vet dem som hellre hade sett att det stod "Inte konstigt att det är krig i världen". Här följer top-åtta!

(Luta er tillbaka och njut - men hämta en hink först. Man vet aldrig..)

Nr 8 - Lill-Meatloaf    
Dom är faktiskt lika! Fast jag betvivlar att hans guldvingar har fått honom att nå upp till orginalet och hans nivå.. Kanske tog de honom i alla fall till Najala?       


Nr 7 - Mr Dålig-hårdag-är-mitt-minsta-problem
Kanske ett typexempel på uttrycket: "ett utseende bara en mor kan älska"?


Nr 6 - Bachelor 09
Här behövs inga ord - den genomskinliga morgonrocken ihop med hans porriga (..) blick säger ju allt.. (eller kanske - visar allt..?)


Nr 5 - Herrn med sexuell dragningskraft till kaktusar
(gärna med abnormt högt pannfäste - eller är det det här man kallar kraftig benstomme?) Vad jag gillar bäst med den här bilden är hans engagemang, men man kan ju inte låta bli att undra av vilken art han är..


Nr 4 - Mr Boys-with-asses-like-mine-don't-talk-to-girls-with-faces-like-yours


Nr 3 - Mr Medhårs från alla håll
Här snackar vi taskig hårdag!


Nr 2 - Lil' Wayne
Det är utsidan som ger insidan en chans, heter det inte så..?


Och så min personlige favorit  i den här tävlingen och en självklar etta:

Nr 1 - Mr Love
Vad kan man säga - han är.. i en klass för sig..




(Kl1, §22a Johanna Jonsson är ej ansvarig för eventuella fysiska åkommor som kan ha uppstått, inte heller det psykiska välmåendet hos läsaren - varken före eller efter.
Däremot ber hon så mycket om ursäkt för de killar som precis gick miste om några finfina flickor - men att dom precis bytte läggning behöööver ju inte ha med ovanstående bilder att göra..)


Mars

Först ut var dagens match, jag spelade ungefär lika bra som när jag började - för tolv år sedan. Trots detta spöade vi MuppARNa och skickade tillbaka dom till var dom kom ifrån (var det nu va - Olles puckel kanske). 

Näst på schemat kom Lunch hos B - mycket trevligt! Dock ganska ineffektivt, men med rätt sällskap och en näve coctailtomater nära till hands går allting bra. Och det gjorde det - supergott vart det och mätta blev vi! (fast jag misstänker att B spottade ut varannan tugga i ärmen, när jag gick skulle hon nämligen ut och springa..Eller så fick jag all tung pasta, och hon all hurtighet)

Efter detta rullade jag iväg till bussen som i sin tur rullade (haha..) iväg till jobbet. Inget särskilt spännande, eller äckligt för den delen, att berätta. (Äckligt med jag-har-jobbat-på-dagis-i-ett-år-mått mätt alltså..)

Trampade iväg till min goda vän på Kroppkärr och lämnade ifrån mig min livförsäkring (= min dator) eftersom den, SOM VI ALLA VET, är lite dålig för tillfället. Faktiskt JÄVLIGTFÖRBANNATAPDRETPISS-dålig.

Fixade kvällsmat - kycklingpita - (fixade till och med en bild!) men den får bara jag se. Inte för att den kräver en speciell åldersgräns, eller kan ge upphov till akllvarliga skador (till exempel i form av epelepsi), utan som en konsekvens av att jag har annat för mig. Jag orkar inte, med andra ord.


mars

Sådärja! Okej det blev inte riktigt någon tiopoängare, men erkänn att den nya layouten är ett steg framåt för stenålderskvinnan Johanna?!
Filmen är klar nu, den va jättehemsk men också jättebra. Fast någon glass hade vi inte..
Jaja, nu bär det av till sängen, i morgon väntar match och tjejlunch (bah. supertöntigt ord. verkligen). Tjingeling! (inte supertöntigt ord)

(hoppas du kan läsa texten nu syrran - om inte får DU göra om det nästa gång!)

mars

Sitter här och målar naglarna med bowlingnagellacket och kikar på "American History X". Än så länge är den duglig, men jag har hört att den ska vara finfin, så jag ska minsann ge den en chans. Lite glass gör nog det hela lite lättare..

mars

Sitter på okänd (för 99% av sveriges befolkning) okänd ort. Här har de stickade GANT-tröjorna bytts ut mot svettiga United-tröjor, och de välsmorda munlädrena har plötsligt tillbakautvecklats till brööööl. Bara att beklaga. 16:00 är det dock back to normal (hoppas jag!).

Själv tänker jag ägna kommande timmar tillsammans med min rosa överstrykningspenna och lite livselixir (läs: plugga&OBOY). Önska mig lycka till.


mars

vill bara göra en (något irriterad) notering: jag är mycket väääl medveten om att min layout suger, även om det inte riktigt var så vederbörande uttryckte sig - okej?! jag jobbar på det! (för helvete..)

mars

Pratar i telefon med systeryster. Inte många hela meningar, och knappt några avslut alls.


Fröken i svenska skulle ha kräkts av alla felsägningar. (kul med ombytta roller)



Mars

Jag får superkrupp. Jag nöhatar min dator.

I alla fall, torsdag idag, mums. Synd på min sovmorgon bara - börjar först klockan tolv, vaknade halv åtta (fast jag gick upp först klockan åtta). Men å andra sidan, så borde jag faktiskt plugga. Religionsprov bis morgen, nicht gut. Fast förhoppningsvis, gör korstecknet, är det inte så svårt och jag kommer undan med min vanliga tre-minuts-pluggning.

Pratade precis med P, ingen lunch idag heller. Det är helt naturligt att jag som en konsekvens av detta skiter i att plugga, och istället gör något roligare. Ja, det är i alla fall så jag väljer att se det..

Läste precis ut en av böckerna jag köpte på bokrean: "Sekter och Hemliga sällskap i Sverige och världen". Helt okej, stundtals superintressant och ibland väldigt långtråkig. Men nu är det gjort i alla fall, så nu ställer jag den i bokhyllan, och så ses vi om si sådär tjugo år igen.

Håller som bäst på att klura ut en perfekt present till snyggsyrran, jag har faktiskt en finfin idé, frågan är bara - går den att genomföra? En annan fråga är; ska jag tvinga på henne ett lånekort, och fixa en tjockis som varje månad kollar att hon har läst vad jag har gett henne i uppgift? Det är ju en finfin idé, inte särskilt dyr men äldigt allmänbildande. Å andra sidan vet man ju inte vad den där tjockisen ska ha i timpeng... Och sedan (jag hatar egentligen meningar som börjar med ett och) kan jag ju inte säkert veta om hon verkligen ser det som en present, och inte ett tortyrredskap från Värmland.. Tål att tänkas på!

Mars

Jag säger bara fuck onsdagar. Helt ärligt i hela jävla helvetet så hatar jag onsdagar så VIDRIGTGALETAPIRRITERAT mycket.
Med det sagt kan jag andas lite djupare, och koncentrera mig på bättre saker.
Som till exempel att det är torsdag i morgon! Tjoho! (och det säger jag inte bara för att det betyder att det är sex dagar kvar till nästa onsdag)

Jag hade mina visioner om ett långt, roligt och framför allt intressant blogginlägg, som skulle gottgöra för alla mina oblogginlägg den senaste tiden, men jag tror för allas välmående så är det bäst om jag slutar här och nu. Det är trots allt onsdag. Sa jag att det är det äckligaste som finns?

Mars

bläh.

DU&JAG

Tänk om du visste hur glad du gör mig, hur jag älskar att du får mig att skratta. Du är det bästa som finns, och jag är glad för varje stund med dig. Tack för att du finns, för mig är du den enda.

Mars

Phew. Jag och min femtioåriga kropp är helt slut.

För att fylla i dagens luckor; stan - klippa mig klippa mig - svära - hem (oboyoboy) - träna - jobba - telefona - plugga (läs: vänta på tvättmaskinen). Nästa punkt är förhoppningsvis sova.

Åhhh jag är fortfarande helt lyrisk över min shopping igår, men eftersom jag tror jag har berättat om den minst två gånger för alla jag känner så måste jag hålla det för mig själv (Bark hade förstått...). Dessutom är jag supersugen på torsdag - inte bara av den enkla anledning att det då är helg.. Mums x 2

Har föresten bestämt mig för en studentklänning nu (notera killar: ej detsamma som balklänning). Superfin! I alla fall i mitt huvud. Den är nämligen inte sydd än.. (Petitesser).

Drygt med att kanske ha psykologi i morgon, jag vet inte förän jag är där, och OM jag då inte har det - ja då är jag fyra timmar för tidig till skolan.. Och det är lite väl mycket, även för oss naturare (gubbe med glasögon och bävertänder).

Ledsen för osammanhängheten (jag älskar nyskapande), men jag är alldeles för trött för det här. Istället ska jag plugga litteraturhistoria. Det gör mig sååå mycket piggare..

Mars

Hupp och hej - här ska uppdateras! Ja alltså, inte prick nu, för alldeles strax ska jag springa ikapp bussen och möta M i stan. Vi ska egentligen inte shoppa, men man vet ju aldrig.. Dagen har vart finfin, började 9:00 på universitetet och höll på till halv ett. Var på föreläsningar, bland hos annat Drivhuset (finfint för studenter som vill starta eget, men shit - killens pupiller var major, jag sätter min armbandssamling på att han var hög) och Tandhygienist (vi var ungefär tre stycken - och så tycker dom att det är kris nu..). Fixade lite ärenden på stan, träffade några polare och här är jag. Inte riktigt redo, men i alla fall, snart på väg tillbaka till stan (ett himla åkande - men oroa er inte, jag har köpt utsläppsrätter).

För att avslutade det jag påbörjade (något jag i vanliga fall är dålig på) - vad jag menade med "här ska uppdateras" var att nu ska jag bannemig ta mig i kragen och bete mig mer som en bloggerska (fast utan en massa pengar).

hejdå.

Mars

Jag jobbar fortfarande på den där uppdateringen, men tills dess tänkte jag uppmärksamma något
JÄVLIGT SKRÄMMANDE.
Nämligen: alldeles för få människor känner till allas vår gud, vår livsglädje, vår anledning till skratt - kort sagt; den som får oss att klara av livet! (med vår, alltså oss, menar jag mig och de andra vettiga som uppenbarligen har hajat grejen - nej, jag menar inte jehovas)

Det här är till dig - FILIPPA BARK
(fjortisskrik: weeee låååve jouuu)
Vi gör faktiskt det. Du är så jävla bra.
Ni som inte fattar det kan leta efter en
ny blogg att läsa. Jävla apskaft.

RSS 2.0