Walpurgis

= Valborg (fniss)

Rensar mobilen, här har ni ett smakprov :



Ahlgrens har slutat med vägskyltar (hela den där historien med 40 eller 50 skyltar i Karlstad blev ju så pinsam) och gör nu istället - husvagnar! Det är ju trots allt sommar på gång, och i lågkonjuktur är det tydligen fler som campar. Alltså är detta med Ahlgrens husbilar en riktigt fiffig grej - och god!



Jag vet faktiskt inte hur den hamnade här. Jo alltså, på bloggen vet jag ju (det är den där lilla knappen med en bild man ska trycka på, och sen "Ladda upp bild" - inte så krångligt som det låter), men i mobilen menar jag. Någon tyckte väl att jag hade det onödigt bra under täcket ute i solen, och bestämde sig för psykologisk krigsföring.



Boxer-Roger. Fast han är inte Roger. Och han är inte Påhittad. HAN SER UT SÅ, PÅ RIKTIGT. Jag tycker det ser helt.. pajas ut, och antagligen var det därför han hamnade här. Eller så hamnade han här eftersom jag HATAR honom för hans hy. Eller vad det nu är...



Jag höll på med projektarbete och behövde en morot (fyndigt). Jag fick visst ett orange träd. Jag tror jag åt det, men inte utan misstänksamhet. Säkert en GMO-morot..

 

Syrrans paket. Vet (återigen) inte varför jag tog kort på dom..



Jag. (fyndig kommentar saknas)


Äsch. Det är riktigt tråkigt att ladda upp bilder här. Säkert ännu tråkigare att titta på.
Men vet ni vad - skyll er själva, pussgurkor!


hejhejhejhejhej

efter omständigheterna en mycket bra helg! finaste sällskapet, schysst med mat och massa sol. för att inte tala om värsta ledigheten! något som fortsätter även denna vecka - me like. valborg på torsdag, spånar på diverse ideér, men ännu inget spikat. men det är väl det som är valborg? en himla massa velande hit och dit. och kallt är det också, oavsett hur fint vädret varit tidigare i veckan.

jag läser inte särskilt många bloggar, men trots allt några (jag tror det ingår i kontraktet för att få ha en egen blogg - typ som att småföretagen ska stötta varandra och konsumenterna ska köpa närproducerat). det som slår mig är att de jag tycker är mest intressanta, de jag läser allra helst och de där jag kollar efter uppdateringar allra oftast, är de som är så olika min blogg som möjligt.
betyder det att jag gillar att se ned på vad andra skriver, för att sedan göra det "på rätt sätt" i min egen blogg, eller betyder det att jag tycker att min egen blogg är totalt värdelös..?

SOL

Helt underbart!

(Och med anledning av just den tänker jag inte sitta vid datorn)


rise against - hero of war

För tillfället är ovanstående mitt enda sällskap sällskap.
(fast som tur är får jag ett betydligt bättre sällskap, mycket högre på trevlighetslistan)
I alla fall. Den är så sorglig så jag tror jag grinar. Kan man skylla sånt på magsjuka? Blir man blödig av sånt?

Så mycket tetris som jag har spelat idag har jag nog aldrig lyckats med. Så nu är jag fullärd, även om rekordet skulle kunna putsas lite på (47 lines). Hemligheten är att aldrig blinka.

Nu när jag har upplyst er om det, tänker jag ägna mig åt att blinka ikapp.

Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's flag that I love
And a flag that I trust

I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me


äksdöjfkldf

Jag tror bestämt min arm har börjat mögla. Inte bara den förresten - hela jag! Det är så förbannatförbannatförbannat JÄVLA tråkigt att vara hemma och sjuk. Ännu tråkigare är det när man är hemma för att man är MAGSJUK. Ser jag en enda colaburk till så spyr jag bara för det. Fy! Med andra ord; det är banne mig inte konstigt om jag möglar. Faktum är att det är befogat!

Nu börjar det dock ge med sig lite tror jag, både det där äckelpäckliga och febern. Tummen upp. Jag hade ju trots allt så fina planer för helgen, och det vore ju förbannat tråkigt om dom inte skulle gå i lås och jag skulle tvingas döda han där uppe som bestämmer allt. Jag är ju trots allt lite försvagad för tillfället.

Nu tänker jag pinna iväg (ja alltså i typ 2 km/h - inbilla er inget) och göra något nyttigt. Eller ja, vad man nu kan göra utan att lyfta ett finger (tro mig, jag har testat det mesta).

ENGELSKA C..

..MY ASS. Varförvarförvarför valde jag den här kursen??! Idag jobbade vi med grammatik i TRE TIMMAR. Ser jag ut som ett jävla estetoffer eller varför tror hon att jag vill hålla på med tråkiast möjliga?

Att göra till nästa lektion:
- Läs Brave new world / Aldous Huxley / 1932
- Börja på / Gör klart grammatikhäfte (46 sidor)
- Gör klart Reality-redovisning
- Gör en redovisning om Englands matkultur + Jamie Oliver

Bläh.

Sunday

Perfekt söndagskväll (trodde aldrig jag skulle säga det). Nystädat rum, nyss övningskört, lagom mätt, inget dåligt samvete och framför allt INGET sista-minuten-plugg. Jag tror det knappt själv. Men hör jag aldrig av mig igen är det väl för att chocken aldrig gick över.

Det enda som saknas nu är H; det bästa som finns.


Oh yes!

Har precis provat studentklänningen, den är perfekt! Den sitter som gjuten
(just nu alltså..). Snacka om att den får mig att längtaaaaaa! Men nu kära
vänner, är det inte ens två månader kvar.. Mer exakt: 59 dagar (varav 17 är icke-skoldagar). Heeelt okej.

I morgon är det dock dags för skolan igen, känns väl... Sådär.. Men men, om fyra veckor är det ledigt nästan en hel vecka igen. Jag får leva på det (för den friska luften förstör vi ju i takt med att vi kör mer och mer bil - arg notering till mig själv). Dock läste jag i tidningen att svenskarna är bäst i världen på att sortera sopor, tummen upp!
(nu ska jag sluta skriva om miljö, jag vet att ni inte bryr er)


Jag litar inte längre på mig själv, jag vet inte vem jag är.
Jag har precis övningskört - IGEN.
Sju mil.
Det ni.  

did go the distance

I made it. Nice. Jag säger bara fuck you PA.

Övningskörde förut, andra gången på två dagar - va blire? Visste jag inte bättre skulle jag tro att jag övar för ett körkort. Men det kan jag väl aldrig tänka mig..

Det är nog dags att gå till sängs nu, match bis morgen. Mot Bofors, vilket betyder att vi vinner. Jag menar, Bofors? Hur många landslagsspelare har dom? Noll? Hur många invånare har dom ens? Noll?


http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&NR=1
Fniss..

go the distance

Hejhå. Skriver ett längre (och bättre..?) inlägg senare, vill bara gnälla lite. Har spenderat hela dagen ute, och måste nu sätta mig med plugg. Solen skiner fortfarande och jag måste sätta mig med plugg. Det är lördagkväll och JAG MÅSTE SÄTTA MIG MED PLUGG!

17 APRIL

Lycka är en kille som dig.

        

Tjoho!

Bara två månader kvar till min artonårsdag - mums!



something in your eyes makes me wanna lose myself   

makes me wanna lose myself in your arms   

there's something in your voice makes my heart beat fast   

if you knew how much this moment means to me   

if you knew how happy you are making me   


It's friday I'm in love

Fredag i morgon - tummen upp (hade det inte varit lov hade det blivit två tummar upp - på lovet är liksom alla dagar fredagar, det är därför vi gillar loven). Vilken tråååååkig dag - har inte gjort ett dugg (egentligen). Precis vad jag ville - förra veckan. Och antagligen vad jag kommer vilja nästa vecka. Men nu? Helt fel! Nu vill jag vara ute i solen och pussas.

Helgen lurar på många om och men, men det vore väl tusan om jag skulle glömma allt i morgon igen! Det är sant, hade säkert sju att-göra-saker uppskrivna - och ändå lyckades jag bara komma ihåg en. Men va tusan, är det lov så är det!

Jag vill jag vill jag vill ha ett jobb. Inte ett då-och-då jobb, utan ett riktigt jobb! Fan, jag skiter väl i skolan om det behövs - helt ärligt. GE MIG ETT JOBB KAMPRAD! ( Gates, Buffett eller Slim - det gäller er också)


Alltså, det där jävla biblioteket.. Herregud säger jag bara...

1) åkte förbi efter stägningsdags igår för att lämna tillbaka böcker och upptäcker att dom inte har någon bokretur! Och...? rapar ni och kliar er i örat. JO säger jag, DET VORE JÄVLIGT PRAKTISKT ATT KUNNA LÄMNA IGEN LÅNADE BÖCKER ÄVEN EFTER FYRA-FIKAT!

2) Eftersom jag inte kunde lämna igen böckerna igår var jag tvungen att komma tillbaka idag (dom blev dessutom en dag försenade - informationsdisken gnuggar sina händer..) och upplever följande:
- tjock dam svarar i telefon
- person i andra änden söker informationsdisken
- tjock dam svarar att det här minsann är utlåningsdisken, och att personen i fråga minsann får ringa informationsdisken!
- person svara något okänt (förhoppningsvis något fult)
- tjock dam "kan dock upplysa personen om att nu är ett bra tillfälle att ringa", då hon "ser att personalen är där och oupptagna"

Den tjocka damen står alltså där med sin trådlösa telefon i handen och skäller på personen som ringt fel, och ber den att istället ringa informationsdisken - samtidigt som hon står och tittar på den där den står två meter bort! Hade det inte varit snällt, sparat tid och dessutom gett damen något meningsfullt att göra om hon istället gått över med telefonen direkt? Vem kan ens skillnad på disk och disk? Jävla ställe - inte nog med att det gör mig irriterad, det gör mig uppenbarligen paranoid och pensionärsaktig eftersom jag har tid att bry mig om sådana skitsaker. JÄVLA BIBLIOTEK!

S U C K

Min dator är helt otrolig - precis när jag trodde vi började komma överrens så börjar den igen! En massa finfina grejor försvann (bland annat spotify - buhu) när jag lät den installera de där FÖRBANNADE inställningarna som det där FÖRBANNADE företaget Microsoft envisas med att man ska göra med ett FÖRBANNAT kontinuerligt tidsomlopp! Jag är faktiskt så jävla arg just nu, att jag lika gärna kan åka till biblioteket och lämna tillbaka de där (förbannade..) böckerna - varför inte krydda ilskan med lite irritation liksom? DET KAN JU KNAPPAST BLI VÄRRE !

ldjfhpdföoidv

sex minuter kvar - sedan finns ingen återvändo


Bad grape

Hejhallå. Sitter här och svär som tusan, inte för att jag är övergiven (men det är jag), inte för att jag är sjuk (men det är jag), inte för att brandvarnaren vägrar sluta pipa (men det gör den) och inte för att det är kallt som tusan (men det är det) utan för att jag HATAR STUDERA.NU!!!! (döskalle döskalle)
Heeeeeelt ärligt vilken bajsnödig sida!
%¤#!"%#"¤!#"%"#¤¤#%&

I alla fall.. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, göra mig i ordning, städa + fixa mat innan min fotbollshjälte kommer instapplandes men först måste jag bara:

http://www.youtube.com/watch?v=vv_6iYG-zyc&feature=PlayList&p=9C5983FFB17A8D1C&playnext=1&playnext_from=PL&index=52

http://www.youtube.com/watch?v=LfhPFWloYIw&feature=PlayList&p=081B91A6909CCCE7&playnext=1&playnext_from=PL&index=1

http://www.youtube.com/watch?v=9onvD6CkCvc&feature=PlayList&p=081B91A6909CCCE7&index=0&playnext=1

http://www.youtube.com/watch?v=ndiRRjCyV_E&feature=PlayList&p=081B91A6909CCCE7&index=2



Där har ni det svart på vitt:
så här skulle världen se ut om teknikARNa fick makten.

(huga)


Bortaplan

Minsann, och detta gäller för ungefär 99,99999999999999999..% av Sveriges befolkning. Men det är absolut uthärdligt, jag har nämligen finfint sällskap. Synd dock på den himla förkylningen.

Kom alla mina kycklingar

Hemkommen från Korsbo's efter en mycket trevlig kväll (läget nu är dock detsamma - i sängen). Mästerkocken (nej tyvärr, jag menar inte mig) grillade - så sjuuuukt gott, och till efterrätt hade de gjort en moussetårta av choklad, vanilj och bär i ett varsitt lager. Spännande värre. Skönt att slippa ifrån påskmaten lite. Däremot försöker jag akta mig från att gnälla, påsken är nämligen bland det trevligaste som finns! Det fina vädret, alla färger och - maten..

Schwester försökte få med mig till nöjes på väg hem från Kroppkärr, men jag slingrade mig ur och övertalade henne att åka själv (hoppas du har kul men våga bara missa sista bussen!). Istället ligger jag här och andas med va fan som helst men inte näsan (inget förstahands val från min sida men den funkar inte så bra för tillfället). Det är så att säga lågkonjuktur i näsan.

I morgon väntar äggfrukost, och därefter får jag äntligen träffa H igen - det bästa som finns. Jag förstår att ni är avundsjuka, och det borde ni - ingen är så bra som han. Sådeså.

damtaramtamtarram

                                                                                                                                      


















Tillfälligt läge : vågrätt
Tillfälligt humör : på väg åt rätt håll
Tillfällig frisyr : en konsekvens av det vågräta läget
Tillfällig klädsel : granshorts
Tillfälligt hälsotillstånd : ynkligt
Tillfällig åtkomst av...
   A) godis : dålig (fast det är nog bäst så)
   B) sprit : dålig ( - I I - )
   C) H : frukansvärt dålig!!

Nu ska jag försöka att bättra mig på samtliga punkter, jag ber att få återkomma med facit (alternativt ber er att glömma att jag ens försökte).


pesach

...är det ju som bekant idag. Finfint! Ännu bättre blir det av all god mat man det ger upphov till, ett litet minus dock för att det blir lite väääl mycket. Men hallå - är det påsk så är det!

För tillfället sitter jag + sällskap och kikar på The Happening, ganska råäcklig faktiskt. Och då har jag ändå facit, eftersom att jag har sett den på bio. Önska mig lycka till!


Underrrbarrrt

"I'm sick of all this waiting
And people telling me what I should be
What if I'm not so crazy
Maybe you're the one who's wrong, not me

So what you gonna do?
What you gonna say?
When we're standing on top
And do it our way
They say we've got no future
You're living in the past
So listen up, that's my generation"




Damdarramddarram

Tjohej. Onsdagen är avklarad - ni vet vad det betyder : DET ÄR HELG! (speciellt den här helgen är efterlängtad!). Dagen har varit lång men helt okej för att vara en onsdag, enda egentliga minuset idag var väl min superläskiga dröm. Jo men såklart - vår jävla mespraktikant. Hela han är ett enda minus! Typiskt resultat av ett ligg på fyllan. Ett avskräckande sådant.

Hur vet man att en av ungarna på dagis har alzehimers?
Jo, han glömmer alltid att spola

Hur vet man att de åt spaghetti på dagis?
Jo, man skrapar den från golvet två dagar senare (funkar med alla maträtter)

Hur vet man att man är dum i huvudet?
Jo, man städar på ett dagis

Hittade en massa kort på diverse skivor och minnen, och även om de är fina på sitt sätt bör de nog stanna där. Men jag kunde inte hjälpa att jag längtade lite, både till 

Thailand

 

och till London





Today's bad-ass

är utan tvekan min #%¤"##""%%! fröken. Bläääh.

Kobajs på dig!


April you say...?

Här har jag levt onödigt länge i mars månade, uschusch. Självplågare kallas sådana. April är ju trots allt en mycketmycket bättre månad (förlåt syrran), med all sol och all pollen (nej precis, jag är inte pollenallergiker). Känns som en bra dag, redan innan vet jag att fika på en uteservering kommer vara höjdpunkten idag, tjallalalaal! Det är verkligen vår nu (24'C i solen igår, mums!)

Mars

Jag vet, jag vet - man ska inte ropa hej förrens man är över bäcken MEN FAN VA GÖTT ATT MITT PA TYP ÄR KLARRRRTTT! Om ni bara kunde ana vilken jävla känsla det är (ja alltså bortsett från den där känslan jag har som konsekvens av att jag gick och la mig halv fem och gick upp halv sju, och ännu inte har ätit frukost).

Detta tänker jag fira genom att
a) inte gå i skolan (jag har redan missat två lektioner)
b) inte göra ett dugg vettigt
c) äta glass! (oroa er inte, den är KRAV-märkt)


Snacka om att skratta hela vägen till banken
(det är sånna här gånger jag ångrar att jag inte använder mig av smileys i bloggen)

marsmarsmars

För all som har missat det (hur fan man nu skulle kunna göra det) så har Sex and the city-filmen TVÅ premiär den 28 maj, NÄSTA ÅR. ¤%"#&%¤¤#¤#!!

I alla fall. Här sitter jag och fryser, saknar och förbannar. Jävla påhitt det här med skolarbeten egentligen.. För att inte tala om sömn, hur överskattat är inte det? Tänk vad mycket man skulle kunna göra med all den tid man spenderar vågrätt, dreglandes och skitful! Jag kan komma på massa saker. Dock tror jag att ni alla genomskådar mig, och precis som jag så vet ni att detta bara är ett patetiskt försök till förnekelse från min sida... Ett sorgligt försök till att trösta mig själv och min sargade själ. Ett.. Okej - jag ska ge mig. Om ni lovar att tycka synd om mig. Snyft.

mars

Segt, så seeeegt... Men jag ska klara det. Och sen ska jag fira med för mycket alkohol. I ungefär en månad*. Ja det vill säga - om jag får MVG. Annars ska jag nog gå om trean. Allra minst.
Faktum är att det inte verkar så himla dumt, snyggsyrran och jag såg lite på "Sveriges smartaste barn" tidigare ikväll. INTE KUL. Herregud, hur gamla är dom - tio, elva? Det var helt igenom pinsamt faktiskt (för min del alltså). Får mig att för första gången längta efter alla cynikers "men det är ju uppgjort innan" eller "de får manus på alt de ska säga/göra", något som i vanliga fall kan få en att vilja begå brott. Fast en liten sak bör nämnas och det är att det KAN (läs: nog) ha varit ett fel på generna hos en del av de där ungarna, en tjej såg till exempel ut som en kille (jag hade kunnat förlora en hel del på ett vad om dennes kön..), men den allra värsta var nog killen som valde Estlands geografi som specialämne, alltså ämne-han-är-extra-bra-på...!

Funderar på att ta en paus (att E ringde och pratade bort 20 minuter alldeles nyss gills inte) med en film och ekologiska pinjekärnor, kanske Amusement, men så påmindes jag plötsligt om hur läskig den faktiskt var, och hur långt bort H är för tillfället. Inte en bra kombination (för övrigt saknar jag brallorna av mig här borta, du är bäst). Det får nog bara bli pinjekärnorna tror jag.

* Hallå - studeeeeeennnnnnteeeeeen!


mars

Superfin vårlördag - och här sitter jag.. Jag säger bara : Projektarbete - I curse the day you were born*


(*för er som inte har gjort läxan - skäms! Det är ett citat från "Sex and the city - the movie")

RSS 2.0