onsdag

Elin kanske läser boken "Aldrig fucka upp" men det enda jag tänker på är att fucka ur. Jävlarimig vilken tölig dator!

Befinner mig på ön, ägnar mig åt reinkarnation som en konsekvens av de sju äggen jag har ätit idag. (Har funderat lite och kommit fram till att jag inte tänkte äta några i morgon bitti)

Köpte en jättekul grej till syrran idag på stan. Så kul att pappa ville ha en. Så då fick han min, och helt plötsligt gick jag ifrån att ha två stycken till ingen alls. Jaha.. Vad är väl en penna mer eller mindre i pennskrinet..

Längtar till i morgon. Då fyller pappa år. Jag är nästan ledig. Och jag får pussas. Och det är sista dagen i Juli. Skål!

(Längre än så här blir det inte, Conrad gör mig vansinnig. Och till er som inte vet vem han är, så säger jag grattis!)

hrm

Känner hur osammanhängande mina senaste inlägg var, på så sätt att de passade ihop genom att vara motsägelser. Fattar ni..? I vilket fall som helst, med ryck upp er menade jag er, skruttiga läsare.

Vill bara säga H, att du är det bästa som hänt mig. Jag håller tummarna och tårna för att allt bara är tillfälligt, och att du blir bra snart igen. Annars tar jag på mig sjuksköterske-dräkten och kommer ner! Att veta att du har det jobbigt är förjävligt. Jag älskar ju dig.


gurgel

ryck upp er nu!


..

Fan. Jag blev verkligen rådepp här nu. Dags för sängen!

vet ni

Vet ni vad jag kräks på? (ja, har ni läst min blogg ett tag vet ni att det är mycket, men det här har jag nog aldrig nämnt, och har jag det tål det att sägas igen!)

Jo; folk som tror att vem som helst kan skriva en bok! "Jag är känd, alltså skriver jag en bok"  tycks vara ett allmänt och accepterat begrepp. Och det, mina bittra bloggläsare (ja men det måste ni ju vara om ni orkar läsa min beska skapelse), är förfärligt. Jag menar absolut inte att låta old-fashioned, att anmärka på urholkningen av "det fina yrket" eller klaga på kapitalisttänket, men banne mig om jag tycker att det är vem som helst berättigat att ge ut en bok! (här vet jag inte riktigt om ett utropstecken är på sin plats, men jag vet å andra sidan inte vad jag ska ersätta det med heller)

Ännu värre är det med folk som tror att de vet saker och ting utan några som helst belägg. Det är en sak att tro någonting, en sak att ha hört att.., men det är något helt annat att skriva en bok om självkänsla när man själv är mitt uppe i träningsfasen. Skäms Bella! Ja och alla ni andra där ute. Vulkan.se till exempel, som ger ut vilken jävla skit som helst. Eller media, som uppmärksammar vilken skit som helst! (till exempel två meningslösa killar som åker longboard till kusten för att "visa på miljövänliga resealternativ"...)


(Dessutom hatar jag inlägg som blandar kursiverat med tjockt, skäms Johanna)

grattis!

      Jag är bara din.


back on track

Då var det dags att ta tag i jobbet igen, efter (nästan) treee dagars underbar ledighet. Det gör ont. Men i morgon är det nästan som semester igen, för då börjar jag först 17:00.

Det är mycket på gång nu, vi ska flytta, skolan börjar, bowlingen drar igång, farmor flyttar, jag ska på minisemester i Dalsland, jobbet slutar och så var det det där med London, tjoho! (min födelsedagspresent till H). Med andra ord; jag längtar tills jobbet är slut (om tre veckor). Då ska jag börja leva.


mums

Jag har haft två riktigt riktigt riktigt (svårt ord att stava till när man gjort det många gånger) bra dagar nu. Så bra att jag måste åka till Hammarö för lite eftertanke. För att kyla lyckoruset.

friday i'm in love

Ja ni kanske tycker att det börjar bli en tjatig rubrik, men så länge fredagar finns kommer jag att älska dem (det där om att söndag var de nya fredag var bara ett skämt, oroa dig inte K). Fredagen idag blir ännu bättre än en vanlig fredag, då besöket hos frissan gick finfint (!!), och klockan börjar dra sig mot dags-att-göra-sig-i-ordning-tid. Snart kommer dessutom fint sällskap, och då menar jag inte nödvändigtvis alkoholen. Med andra ord; en fredag att älska! (höhö)



Hoppas de som läser det här samt känner sig delaktiga på bilden inser vilken ära det är att vara med i samma inlägg som en fredagshyllning! Bilden är föresten ifrån en maskerad. Vi är alltså inte sådär fula egentligen. Inte riktigt i alla fall.

nostalgi

Jag blev lite sentimental och väldigt uttråkad, så nu roar jag mig med gamla bilder. Fast dom roligaste lägger jag ju inte ut här förstås.

 
Balen i nian. En bal jag faktiskt gick på.

 
Jag på första Värmlandslägret, för tusen år sedan.
Jag och J + coach + UK, för en fotografering för VF i våras.

MEN SÅ HIMLA TYPISKT!!!! Nu la skivan med alla bilderna av!!
/CRY

(jag vet väl att ni inte bryr er, men jag gör det, och jag vet att ni tycker det är skitsamma att jag bryr mig, men det är min blogg. Sådeså)

fan

Det går inte så bra just nu. Men det är egentligen en petitess. För i morgon är det fredag, jag ska klippa mig, partaja och pussas. Dessutom är jag ledig i TRE dagar och den metaforiska-väderprognosen ser jävligt schysst ut. Full koll och hälsan i behåll, som någon skulle ha sagt.


tjingtjingtrilladinghingming

Rubriken (som var helt spontan) påminner mig om hur det lät när en kund (ursprung Kina or something) försökte förklara att hon undrade var drickbackarna fanns. Men hon ska ha credd för att hon försökte.

Dagen har bestått i jobb, jobb och jobb. En del otippade grejor (dock inget värt att skriva här), men mestadels gick på rutin. Shit. Jag kan säga rutin. Jag är etablerad. Jag är någon (ungefär här kom jag på att jag jobbade på Konsum Värmland, med 1600 anställda). Skämt å sido. Jag börjar känna mig bra på det jag gör nu. Och ungefär då är det väl dags att göra något nytt..?


dagens positiva

lovade mig själv att bli mer positiv, för även om jag gillar att gnälla och klaga kan det hända att jag måste säga något positivt senare i livet (typ när jag får mitt första barn eller på mitt bröllop) och då är det bra om jag är förberedd. och som ni kan se i det förra inlägget övade jag inte direkt stenhårt. så för att äntligen få sova måste jag göra det här, även om det går emot alla principer och hela min lilla ryggrad:

DAGENS POSITIVA var att huset var supermysigt, verkligen jättefint. För jag har väl sagt det..? Jag ska flytta.
  

tjopp

wow. igår var en riktig bloggdag. inte lika mycket för mig som för er. ni läste verkligen flitigt igår. keep it up!

jobbade idag. lagom kul. skickade bland annat brev till efva attling samt ertappade en kund med att dricka en obetald öl. dock var det bara 2,8% så han behvöde inte köras ut i kundvagn.

en annan kund hade visst väldigt dåligt minne (läs: ljög väldigt dåligt):

tant: och persikorna har jag köpt någon annanstans!
jag: jasså, vardå?
tant: eh.. ja. vad heter det nu då... hrm
jag: (tittar misstänksamt)
hon: men för säkerhetsskull kanske du ska ta betalt för de här. jag kommer verkligen inte ihåg var jag köpte dem. du kanske ska ta dom i kassan, för säkerhetsskull...

tantertantertanter.. jag ska aldrig bli gammal.

H

There's nothing easy 'bout love.
But there's something great, and that's you.
And for that I'm forever greatful.


A boy named Sue

Måndagen blev lyckad, bortsett från vissa missöden (till exempel mitt jobbpass på 11,5 timmar). Dansade som tokar, på golvet och i VIP, och allt detta nästan nykter. Det är som att se havet öppna sig; en helt ny värld.

Tisadagen bjöd på en hel del spridda skurar med delvis molnighet, men med många soliga stunder. Och nej, jag pratar inte om vädret nu. Jag pratar i metaforer. Bland annat har jag lagat mat och skällt på en (förbannat ful) bartender på Ankan. Ja och fått pappren på kurserna till hösten... Va fan ska jag göra egentligen..?



fniss

http://www.youtube.com/watch?v=_PHnRIn74Ag


urrk

En sådan här dag är det nästan mysigt att jobba. Det är bara så förbannat tråkigt att cykla dit!




Jag saknar dig H. Kom hit nu.

Godnatt!

Sängen blir (eller är). I morgon blir en lång dag. Fram till klockan sex. Sedan är det mys (som bara den!) som gäller, och efter det blir det utgång med J. Kan en måndag bli så mycket bättre?


lovely sunday

Joho, ni läste rätt. Jag älskar den här söndagen. Vi får hålla tummarna för att det fortsätter så. Att inte ha söndagsångest är wunderbar.
Vem vet, söndag är kanske den nya fredag.

Nyss vart på Bergvik med E, mysigtmysigt. Köpte endast en grej, som dessutom var en present, och detsamma gällde henne. Men vi fick ses i alla fall, det var alldeles för länge sedan sist! (säkert en vecka i alla fall)



Nu ska jag snickra ihop ett paket, tvätta väskor (jävla konsum-förbannelse) och njuta.
Av livet. 

 

thaithaithai

Lite saknar man det. Ja inte värme för guds skull, men för allt det andra. Det är verkligen "en helt ny värld", som gäller här. Eller ja. Där.

               

blöt kväll

Cyklade hem i spöregnet (oroa er inte, det slutade inför sista kilometern). Kunde lika gärna cyklat naken, jag var lika blöt väl framme. Sminket däremot behövde jag inte oroa mig för, det försvann snabbt. La sig snyggt på hakan, och fick mig att se ut som Lill-Hitler. I en wet t-shirt contest. 

saturday

Egentligen skulle jag kunna kopiera inlägget från igår morse, för det är exakt samma sak som väntar idag. Förutom att det är lördag då, och inte fredag. Det betyder att er uppgift är den samma; tänk lite på mig. Snyft.

var är världen på väg?

Läste insändarsidan i en tidning idag. Rubriken löd: "Vill inte leva längre". Läser vidare, stannar upp. Läser igen. Stannar upp. Läser igen, försöker ta in vad jag ser (och tack, men inga fyndiga kommentarer här, det är viktigt!). Inser att personen, Nina, är deprimerad, lider av ångest samt svimmar flera gånger. Gråter oupphörligen, klarar inte av socialt umgänge och har inte duschat sedan den hemska dagen. Ni vet, den där dagen då Michael Jackson dog. Fattar ni? Nina vill inte leva längre, hon "ser ingen mening med att leva" utan Michael Jackson.

Vet ni vad? Det sorgligaste är inte att Nina är 47 år, eller att han dog för 24 dagar sedan, eller att hon antagligen inte gjort ett skit nytta i hela sitt liv.
Det sorgligaste är att det är till Runar Søgaard hon vänder sig för att få hjälp.

till dom ensamma

Fyfan va den låten är bra. Det är ju ett brutalt fel i hjärnan på mig, som inte fattat det förän nu.

Dagen flöt på bra idag, men herregud vad mycket konstigt folk det finns! Idag har jag till exempel:

Sett en kille roffa åt sig två fläskfilér, äta upp dom i affären för att sedan gå förbi kassorna och ut, lämnat ut ett paket för 14 699 kronor på lilla lilla posten på lilla lilla Norrstrand, sett en normal kvinna handla tillsammans med sin utvecklingsskadade man + utvecklingsskadade barn, blivit utskälld för att smörförpackningen hade fel färg, för att jag inte säljer bilagor utan tidning (NU IGEN!!), för att osten inte kostade femtio kronor och när den sedan gjorde det hade jag fifflat med hylletiketterna, fått skäll för att jag gillar regn, fått skäll för att Coop's lotter inte har tillräckligt mycket vinster, fått skäll för att ha gett ut lotter, fått skäll för att inte gett ut lotter, fått skäll för...

Men nu ska jag inte tänka mer på det. Faktum är att jag är ledig ända till och med 12:00 i morgon. Party on*!
 


* Jag lovar; endast mellanmjölk

friday i'm in love

Men det vet vi ju alla; hur svag jag är för fredagar (kär är jag ju varje dag, men inte I varje dag). Tänkte bara slänga in ett supersnabbt-tyck-lite-synd-om-mig-inlägg, för om några minuter (förhoppningsvis) sätter jag mig på cykeln och styr kosan mot Norrstrand. Och där stannar jag, till halv tio ikväll. Men hey, enjoy your friday assholes...


allt flyter

Såg precis nämnda film, kan konstatera att den sög. Den hade sina ljusa stunder då det kunnat bli något bra (och kanske roligt) av filmen, men mestadels bestod den av uttjatade stereotyper (lika orealistiska som i Sjunde Himlen) och lika uttjatade skämt. Det mesta gick att förutse med andra ord. Dock ska de ha credd för slutet, inte för att det var bra (gud nej, det var en grym besvikelse, ett typiskt här-sprack-vår-budget-slut), men för att det var oväntat.

I vanliga fall hade jag kanske njutit av att berätta slutet, men den här gången ska jag tygla mina lustar, och istället åtnjuta en stor portion självkänsla när ni bölande skriker ut (i era bloggar förstås) hur dålig filmen var. Jag ska bara fixa några popcorn, så kan showen börja!

uck

Svett skulle kunna vara bland det äckligaste som finns. Speciellt om det är någon annans. Då kvalificerar det sig lätt upp på top tio över äckliga grejor. Ser jag någon supersvettig sak på TV (oftast en överbetald idrottsman) så får jag tårar i ögonen och tvångstankar, vilka inte går över förän jag nått duschen. Antagligen därför jag och syrran gillade sumobrottning som små; de svettas inte så mycket. De stönar mest. Helt i min smak. Och så ser dom skojiga ut.

Men nu var det ju svett jag skulle prata om, och det finns faktiskt några undantag som gör det mysigt. Eller ja. Mindre äckligt i alla fall.

- om det kommer från att ha klarat av några kilometer i det förbannade spåret
- om det kommer från någon som helst aktivitet utövad tillsammans med någon du gillar
- om det kommer ifrån en hel dags shopping med en massa tunga kassar

Annars, och utan fler undantag, är det dyngäckligt! (och den allra allra allra värsta formen av svett är svettig-när-du-vaknar-för-att-det-är-varmt-i-rummet - inte okej!!!)

lets play a lovegame

Schysst intro till en dålig låt som går i skallen nu. Passar illa till CIA som flimrar i ögonvrån.

Jag är så himla trött på bloggerskor (för det är det ju oftast) som gnäller över alla elaka kommentarer de får. Jag tycker förstås att de som endast kommenterar negativa saker och sidor, borde lägga sig under en sten (tillsammans med hela världens bananflugor) men är du en känd bloggerska får du väl ta att antagligen merparten av dina läsare följer bloggen för att dom tycker illa om dig? (observera: detta gäller förstås inte mig) Antingen ser du till att du själv kan bestämma vilka kommentarer som ska godkännas eller ej, eller så låter du de härja fritt och slutar gnälla om hur otrevligt det är. För vi är inte dumma i huvudet, ingen gillar att höra sanningen Bella.


bananlådor

Är vad jag kommer samla på, och omge mig av ett tag framöver.
Spännande. Skitjobbigt. Slutgiltigt.

sommar&sol

Jo då, jag lever. Lever livet faktiskt. Jag är nämligen LEDIG i TVÅ DAGAR ! Mums.

frolic

Glömde ju berätta en kul grej (eller snarare tragisk). Ni vet ju det där inlägget om MJ, där jag skrev hur trött jag var på allt och hur jag sket blankafan i alla minnesbilagor..? Grejen med det var att jag inte sett någon sådan, jag ville bara poängtera min mening. Men tro fan, idag på jobbet - vad ser jag?

"BYE MICHAEL"
Köp nu, Aftonbladets minnesbilaga
Begränsad upplaga 10-11 juli


(En annan rolig grej angående samma döda snubbe var när en dam kom in, typiskt mormoraktig och knappt 1,40. Står och tittar på tidningarna, bestämmer sig för att inte köpa någon. "Jasså det blev ingen Jackson?" säger jag. "Nä vet du vad. Man vet aldrig vart han har varit. Han är äcklig. Och de där ungarna sedan, vems är de egentligen? Knappast hans, han är ju S-V-A-R-T" säger hon upprört (även om hon viskar det sista). Det gjorde mig på bra humör)

happily ever after

Jag har gjort värsta vuxna grejen idag, OCH kombinerat det med värsta braiga presenten. I alla fall tycker jag det. Vi får väl se vad H säger när han får den, den 27... Det stora problemet nu blir hur jag ska kunna hålla mig från att försäga mig. Umf..

förlåt

                            
 ...pappa, men jag måste säga det här: jag fullkomligt älskar vädret!
Jag vet att du har semester, och att du inte hade tänkt spendera den med att bygga en ny trapp i hallen, men jag kan inte hjälpa det: JAG ÄLSKAR VÄDRET!

usch

Vet ni vad jag kräks på? Folk som alltid alltid alltid refererar till sina vänner och bekanta på bilder som "vackra X" eller "fina Y". Det irriterar mig verkligen, och vad som gör det hela ännu värre är att personen i fråga oftast är helt vanligt-snygg, eller för den delen; förbannat ful.

Det enda som för tillfället irriterar mig mer är att jag ens orkar bry mig om det.

konsum

Hur märker man att det är fredag på Konsum?

1) Du själv jobbar till stängning
2) Alla under tjugo köper ovanligt mycket dricka
3) Alla över tjugo köper tacosgrejor


with

Dig H, är jag galen i.
Vad sägs om en dejt här och nu?
(jag lovar att ta av mig Konsumkläderna)



I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart

wet day

Såg precis på Sjunde Himlen - ohh vad jag älskar den serien! Alla deras präktiga moralkakor, alla förtroliga samtal förälder-barn emellan (helt realistiskt), alla fina sensmoraler vi har lärt oss tack vare dem och...

Okej, ni fattar att jag driver. Men jag var helt ärlig när jag sa att jag älskar den serien. Hur skulle man kunna inte göra det?? Bara en sådan sak som att Simon i serien är så himla förbaskat ful, gör ju att man måste ha mer mer mer!



friday i'm in love

Jag gillar kunder som drar sitt medmera kort innan de betalar, som kommer på att de nog behöver en kasse till sina 23 varor innan de betalar, som säger till att de har en rabattcheck innan de betalar, som tänker igenom vad de ska säga innan de ska säga det, som inte packar ner allt som är kallare än fem grader eller varmare än sex i fryspåsar. Jag gillar kunder som är trevliga, som skriver på pantkvitton utan att fråga om det är "något jävla CIA", som pantar allt en gång, som köper alla varor på en gång, som säger tack och ursäkta, som håller sina barn borta från rullbanden, som håller sina barn borta från affären. Jag gillar kunder som underlättar arbetet, som är tillmötesgående, som förstår skämt, som inte nödvändigtvis måste växla bara för att det finns möjlighet, jag gillar kunder som har jämna pengar och jag gillar kunder som har pengarna redo redan innan de blir utsedda till dagens snigel. Jag gillar kunder som förstår att det inte är mitt fel att Expressen har tryckfel, att man ibland gör fel och måste göra om, men framför allt gillar jag kunder som FÖRSTÅR ATT VI INTE FÅR SÄLJA ENBART BILAGOR  - OAVSETT I HUR MÅNGA JÄVLA ÅR DE GJORT DET TIDIGARE.

Med detta lyft från axlarna kan jag somna gott. Annars är jag säker på att det hade tagit mig fem sekunder extra.
Hemsk tanke...

jag övar, okej?

 


(Faktaruta för er som inte förstår: jag fick en Nikon i studentpresent. Men jag har inte orkat ta mig igenom instruktionsboken, alltså är det övaövaöva som gäller. Deal with it - det gör jag)

Ha!

Inga mordhot eller hatbrev - so far so good!
(jag syftar på min sågning av MJ - fast vid närmare eftertanke skulle det nog kunna gälla min prestation på Konsum också..)


torsdagtorsdagtorsdag

Jag är så trött så jag tror jag spyr snart.
Kan vi inte bara spola förbi den här dagen?


#¤"#¤&"#/&!/(("#

Alltså, nu får ni fan skärpa er! Jag är så jävla trött på allt snack om MJ, "han var så fantastisk" och "han skapade historia" och "han banade väg för alla andra". JAG SKITER VÄL I DET. Jag vill inte läsa om honom, jag vill inte få en extra bilaga bara om MJ's liv, och jag vill inte läsa om hans hemska barndom som Expressen så vänligt publicerar på nätta 12 sidor, och jag vill inte se ett löp till om MJ, och jag vill verkligen inte veta hur hjärtskärande hans dotter talade på hans begravning, och jag skiter i om hans bröder hade solglasögon och en varsin silkeshandske när de bar hans kista, och jag skiter i vad alla artister gjorde för att hylla honom - minut för minut, eller hur bra kompis han var med Brooke Shield, jag vill inte få slängt i ansiktet att han var medlem i en sekt och JAG VILL INTE HÖRA MER OM MICHAEL JACKSON!

Att folk gillar hans musik är upp till dem, men kom igen! Det här är inte idoldyrkan, det är en dålig blandning av pinsamt och patetiskt.

Om du inte gillade honom när han levde; ge fan i att hylla honom nu. Det gör dig bara till en rövslickare.
Om du gillade honom när han levde: inse att personen i fråga va lika jävla mänsklig som någon annan, i de avseendet att han också kunde dö. Förstå att det var personen som dog, att hans musik kommer finnas kvar.

Och till alla er fans där ute som önskar livet ur er själva, och inget hellre vill än att begravas med killen, vill jag bara säga: jag skäms över er och ni äcklar mig. Men vad spelar det för roll egentligen? Ni har ju fullt upp med att komma på ett sätt att möta upp MJ i Nirvana...

Jag är så... yeahyeah

Nä. Inte alls. Istället är jag så yeah(vla) trött i fötterna. Jobbade på Konsum tolv till åtta och cyklade sedan till dagis och städade där några timmar. Men vem är jag att klaga? Jag är ju ledig igen på onsdag. Med andra ord: om 45 arbetstimmar. Piece of cake.


hmnannanantjallala

Istället för att njuta gärnet på min sista lediga dag måste jag åka in och jobba på Konsum Mitt i City. Umf. Jag som hade så storslagna planer; pingis och fika.

Jag längtar till den 28:e, då kommer belöningen. Minsann!

bananaboat

Ni vet det där om att filmen fick mig att vilja mörda..? Det var bara ett
skämt. Jag har velat döda dom där jävla bananflugorna länge nu. Tyvärr har det tagit mer tid än nödvändigt, då det perfekta receptet också var perfekt bortglömt (om jag nu någonsin vetat..). I alla fall: svaret är rödvin och några droppar diskmedel. 

Så - ut och döda vettja!
 (ni kan tacka mig någon annan gång).




Visste ni förresten att bananflugor i förhållande till sin storlek är innehavare av världens största spermier? Kanske inte vore så dumt att surra runt där uppe ändå.. Tänk på det grabbar.

PISSED

Jag är så jävla skitarg just nu. ALLA har sagt att "Män som hatar kvinnor" ska vara såååå braaaa, så fantastiskt himla gulligulle bra. INTE EN JÄVEL har nämnt något om alla vidriga äckliga motbjudande inslag som liksom "ingick" i filmen, som ju är sååååå braaaaa. Jag trodde allvarligt att jag skulle spy där ett tag.

Inte nog med det, men nu är jag dessutom så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag måste nog döda någon, för att få ur mig allt. Sedär ja. Filmen jag precis såg gör mig till en mördare, men vad gör det? Den är ju såååå braaaa.

(för att vara seriös, så var det nog den vidrigaste filmen jag någonsin sett. jag hatade den. och jag hatar alla som gillade den.)


goodmorning sunshine

Underbart väder ute! (och jag menar det faktiskt) Fast det är klart, det kanske inte är perfekt uteservering-väder. Men så fixade jag ju precis fribiljetter till kvällen, UNDER TAK, så det ordnar sig nog. Om jag inte väljer att stanna inne under täcket med alla dåliga filmer vi har här hemma..

incubus



without love i won't survive

what if

Jag har ett dokument på min dator, bestående av 63 sidor. Texten är Calibri och storleken är 8. Ni kommer aldrig att få reda på vad det innehåller. Men ni skulle märka om det försvann.
Då skulle jag nämligen lägga mig ner och dö.


brand new

Hallelåja? (vem fan va det som sa så jämt?)

Sitter här och hatar programeringskoder och gränssnitt och pixlar och allt fan vi fick med dessa jävla datorer. För att inte tala om hela bloggväsendet! Om det inte vore för att det är enda stället för mig att obehindrat sprida mitt gnäll och min skit så skulle jag aldrig ha börjat. Då skulle jag ha ägnat mig åt viktigare saker, garanterat. Göra matteläxorna och styrketräna. Jamen så hade det varit - alldeles säkert!

 
Förresten, färg eller inte..?
(Fan, människor som jag borde inte få ha fritid)

hähä

Först en kul bild:


 
Sedan två fyndiga bloggar:


http://images.google.se/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_0mAWP0F-4WQ/ScpBgzCGZtI/AAAAAAAAAC8/cYYr8xOdsA0/s400/kissie-poes_19943405.jpg&imgrefurl=http://sanningenombloggarna.blogspot.com/2009/03/kissie-i-trassel.html&usg=__eo3vXb4OttnF0O5_mY5aHZqBg4M=&h=329&w=400&sz=31&hl=sv&start=1&tbnid=g_ByFZOqNLZX-M:&tbnh=102&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dkissie%26gbv%3D2%26hl%3Dsv



http://images.google.se/imgres?imgurl=http://kissie.blogg.se/images/2009/ewak-blogg_29490534.jpg&imgrefurl=http://whatnottowear.blogg.se/category/modebloggare.html&usg=__6sBK49r0lPJjE1OyjA8IN3V4Hzs=&h=499&w=452&sz=86&hl=sv&start=11&tbnid=wSRarKZdkMmsHM:&tbnh=130&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dkissie%26gbv%3D2%26hl%3Dsv%26sa%3DG


Förresten, är det inte dags för en förändring nu? Blondinbella behöver lite konkurrens!

(Hey, inte den tonen tack, jag kan trots allt inte tävla med Kissie, hon är ju.. ja, vad är det hon säger..? Oövervinnelig?)


same same but different

Jag brukade hata söndagar förut. Verkligen hata hål på dem. Ha ångest hela dagen (bakfull eller ej). Denna söndagen började likadant. Tills jag insåg att det inte alls är samma sak längre. Söndag betyder inte längre dagen-innan-skolan-och-engelska-c. Söndag idag betyder söndagen-innan-måndagen-då-jag-är-ledig. Ni förstår inte det här, och det är okej. Men för mig är detta en bit evolution. Något ofattbart. Ett jävla mirakel.





(Ett jävla gjorde att jag lät mindre nyreligiös)

in love

Jag har den nakna kocken i mitt kök. Ja, min variant.
Den bästa alltså.


inte onsdag

Nyss hemkommen från stora staden, folk överallt men ännu värre - fjortisar überalles! Träffade gamla klassisar och åt glass. Pratade tatueringar och dansade till tanter i glitter. Helt okej kväll. I morgon väntar eldprovet. Heja mig.


onsdag

Jag kom precis på att jag har glömt vad veckodagarna heter på tyska. Inget stort problem egentligen, men.. Fem års studier, och jag kan inte ens säga onsdag? Bläh.

Undebara två dagar nu. Synd att de måste ta slut. Ringde från jobbet förut, så i stället för en dag i shorts ute på Hammarö ska jag spendera den i långbyxor på Konsum - 8:30 - 19:00... Men vad gör man inte för pengar..? (äter bajs)

RSS 2.0